Prostreno.cz

Buřty na černém pivu

Buřty na černém pivu jsou skvělým receptem pro všechny milovníky piva a grilovaných pokrmů. Tento recept je ideální pro grilování, ale může být také připraven na pánvi. Buřty jsou marinované v černém pivu, které jim dodává jedinečnou chuť.

2h a 10min

2h a 0min příprava

10min vaření

495 kJ / 118 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Buřty vložíme do misky a přidáme černé pivo, hořčici, protlak, chilli, papriky, prolisovaný česnek, sůl a pepř
  2. Vše promícháme a necháme marinovat alespoň 2 hodiny, ideálně přes noc
  3. Buřty pak necháme péct v troubě na 180°C
  4. Necháme vychladnout a můžeme podávat s chlebem

TIP:

Pro ještě lepší chuť můžete přidat do marinády trochu medu.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    136,56 g
  • Sacharidy:

    51,96 g
    • Cukry:

      1,08 g
  • Tuky:

    112,84 g
  • Vláknina:

    4,14 g

Aktivita pro spálení:

323 kcal
40

minut jízdy na kole

30

minut běhu

96

minut uklízení





Podobné recepty

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)
30min
658 kJ

Slaninová polévka

35min
299 kJ

Tradiční cibulačka

(1 hlasů)
30min
223 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Buřty na černém pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba