Prostreno.cz

Srnčí medailonky s brusinkami

Pokud máte rádi zvěřinu, tento recept vám určitě zachutná.

06.01.2012 lanvin
40min

20min příprava

20min vaření

728 kJ / 173 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Olej promíchejte s kořením a maso vložte alespoň na 3 hodiny do marinády. Brusinky sceďte, cibuli oloupejte a nadrobno nakrájejte. Na pánvi s rozehřátým máslem orestujte medailonky z každé strany 1/2 minuty. Medailonky osolte a pečte ještě přibližně 8 minut. Přikryjte a odstavte z ohně.
  2. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte brusinky, cibuli a cukr. Na silnějším ohni poduste za stálého míchání 5 minut. Nakonec přidejte do omáčky nasekanou petrželku. Medailonky podávejte přelité omáčkou a kopečkem zakysané smetany.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    369,92 g
  • Sacharidy:

    103,46 g
    • Cukry:

      53,04 g
  • Tuky:

    172,18 g
  • Vláknina:

    17,15 g

Aktivita pro spálení:

895 kcal
111

minut jízdy na kole

85

minut běhu

267

minut uklízení





Podobné recepty

Kančí v čokoládě podle Itala

(22 hlasů)
1h a 15min
802 kJ

Zajíc na sladkokyselo podle Itala

(15 hlasů)
1h a 20min
830 kJ

Srnčí řízky s brusinkami

(6 hlasů)
1h a 30min
623 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Srnčí medailonky s brusinkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba