Prostreno.cz

Kuřecí maso na pórku

Kuřecí nudličky s pórkem a smetanou.

14.01.2012 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

809 kJ / 193 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rýži uvařte podle návodu na obalu. Na pánvi s rozehřátým máslem a olejem orestujte očištěný, na kolečka nakrájený pórek. Lehce osolte, opepřete, podlijte vínem a přikryté poduste 5 minut.
  2. Pak přidejte očíštěné, nakrájené žampióny, na nudličky nakrájené maso, 3/4 nakrájené petrželky a podlijte šlehačkou. Duste 10-15 minut. Podle potřeby dochuťte solí a pepřem.
  3. Z půlky dobře omytého citrónu nakrájejte tenké nudličky a v misce je promíchejte s cukrem, 3 lžícemi citrónové šťávy, špetkou soli a pepře. Druhou polovinu citrónu nakrájejte na klínky.
  4. Rýži rozdělte na talíře, přidejte pórek s masem, posypte připravenou citrónovou kůrou zbytkem petrželky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    221,04 g
  • Sacharidy:

    263,68 g
    • Cukry:

      30,11 g
  • Tuky:

    215,77 g
  • Vláknina:

    9,30 g

Aktivita pro spálení:

1008 kcal
126

minut jízdy na kole

96

minut běhu

300

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí maso v sýrovém těstíčku

(22 hlasů)
30min
1008 kJ

Zapečené kuřecí maso

(18 hlasů)
1h a 15min
602 kJ

Kuřecí s kešu oříšky

(19 hlasů)
50min
860 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Lívance nadýchané

25min
(1 hlasů)

Omeleta s brokolicí

30min
(26 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí maso na pórku

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba