Prostreno.cz

Treska v zázvorové omáčce

Pikantní příprava zdravé tresky.

17.01.2012 lanvin
1h a 5min

30min příprava

35min vaření

598 kJ / 142 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu.
  2. Smíchejte med, rýžové víno, nastrouhaný zázvor, sójovou omáčku,sůl a cukr. Porce tresky naložte na 30 minut do připravené marinády.
  3. Na 4 lžících oleje ryby opečte dozlatova. K rybám přidejte marinádu a ryby poduste 15-20 minut.
  4. Podávejte s těstovinou a kouskem citrónu. Scezené těstoviny promíchejte s nasekaným koriandrem, nakrájenou cibulkou a lžíci oleje.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    195,92 g
  • Sacharidy:

    304,75 g
    • Cukry:

      33,41 g
  • Tuky:

    101,62 g
  • Vláknina:

    23,00 g

Aktivita pro spálení:

714 kcal
89

minut jízdy na kole

68

minut běhu

213

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s brokolicí

(9 hlasů)
45min
395 kJ

Treska v rajčatové omáčce

(18 hlasů)
40min
455 kJ

Treska s rozinkovou omáčkou

(14 hlasů)
60min
831 kJ
Více receptů

Celkem 5 komentářů

Avatar
Avatar heenna
23.04.2016
Avatar Anonym
06.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska v zázvorové omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba