Prostreno.cz

Treska s rozinkovou omáčkou

Recept na chutně připravenou tresku.

08.07.2011 lanvin
60min

20min příprava

40min vaření

831 kJ / 198 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté rozinky namočte do balsamicového octa na 30 minut. Dobře omytou rybu osolte, posypte oregánem a na olivovém oleji pomalu opečte.
  2. Na pánev nalijte víno, ocet balsamico i s rozinkami, přidejte badyán, sůl a povařte, až se omáčka zredukuje na polovinu.
  3. Do omáčky zašlehejte metličkou máslo, škrobovou moučku a podle chuti osolte. Povařte 5 minut. Na talíře rozdělte porce ryby a podávejte přelité omáčkou. Ozdobte čerstvou bylinkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    236,46 g
  • Sacharidy:

    224,50 g
    • Cukry:

      31,50 g
  • Tuky:

    221,73 g
  • Vláknina:

    56,10 g

Aktivita pro spálení:

937 kcal
117

minut jízdy na kole

89

minut běhu

279

minut uklízení





Podobné recepty

Roládky z tresky

(15 hlasů)
30min
824 kJ

Treska na zelenině

(17 hlasů)
60min
337 kJ

Plněná treska

(18 hlasů)
50min
505 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s rozinkovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba