Prostreno.cz

Srnčí na červeném víně

Pokud máte rádi zvěřinu, určitě vám srnčí na víně bude chutnat.

19.01.2012 lanvin
1h a 10min

20min příprava

50min vaření

507 kJ / 121 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kosrky a naložte na 12 hodin do marinády.
  2. Maso vyndejte z marinády a na 4 lžících oleje spolu s nakrájenou cibulí orestujte v kastrolu dozlatova. Přidejte očištěnou, nakrájenou mrkev, podlijte vývarem a 200ml marinády, přikryjte a duste doměkka. Maso podle chuti osolte.
  3. Podávejte posypané naťovou cibulkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    260,48 g
  • Sacharidy:

    135,92 g
    • Cukry:

      30,43 g
  • Tuky:

    182,56 g
  • Vláknina:

    19,02 g

Aktivita pro spálení:

865 kcal
108

minut jízdy na kole

82

minut běhu

258

minut uklízení





Podobné recepty

Kančí v čokoládě podle Itala

(22 hlasů)
1h a 15min
802 kJ

Zajíc na sladkokyselo podle Itala

(15 hlasů)
1h a 20min
830 kJ

Srnčí řízky s brusinkami

(6 hlasů)
1h a 30min
623 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar
Avatar vivi11
13.06.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Srnčí na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba