Prostreno.cz

Rumové broskve

Dezert pro mlsné jazýčky.

03.02.2012 lanvin
15min

10min příprava

5min vaření

650 kJ / 155 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vodu svařte s cukrem, citrónovou šťávou, skořicí a hřebíčky.
  2. Z broskví vyndejte pecky, broskve několikrát propíchněte vidličkou a pokapejte rumem. Dejte do svařené vody s cukrem a povařte 4 minuty.
  3. Broskve vyndejte děrovanou lžící, dejte na talířky. Na každou broskev dejte lžíci džemu, posypte kandovanými meruňkami a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    20,49 g
  • Sacharidy:

    331,90 g
    • Cukry:

      125,74 g
  • Tuky:

    61,61 g
  • Vláknina:

    109,06 g

Aktivita pro spálení:

755 kcal
94

minut jízdy na kole

71

minut běhu

225

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí prsa s broskví

(25 hlasů)
50min
719 kJ

Kuřecí stehna v broskvové omáčce

(21 hlasů)
1h a 25min
841 kJ

Jednoduchý broskvový salát

(8 hlasů)
20min
356 kJ
Více receptů

Celkem 6 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
10.06.2016
Avatar deeana
11.04.2016
Avatar Anonym
06.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

voda

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

džem

250 kcal / 100g
B0,5 g
S60 g
T0,3 g

třtinový cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S99 g
T0 g

rum

231 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rumové broskve

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba