Prostreno.cz

Pórek s provensálským kořením

Recept na pórkový předkrm nebo přílohu k masu.

11.02.2012 lanvin
30min

15min příprava

15min vaření

236 kJ / 56 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěný pórek uvařte ve větším hrnci v mírně osolené vodě (vařte přibližně 15 minut). Rajčata překrojte napůl a opečte na grilovací pánvi.
  2. Nakrájenou cibulku a česnek orestujte na ořechovém oleji. Před dokončením přidejte k cibuli vinný ocet, nasekanou pažitku, provensálské koření a pepř. Na mísu dejte uvařený pórek, rajčata a vše přelijte ořechovým olejem s cibulkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    17,98 g
  • Sacharidy:

    106,18 g
    • Cukry:

      39,83 g
  • Tuky:

    51,35 g
  • Vláknina:

    24,21 g

Aktivita pro spálení:

149 kcal
18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

44

minut uklízení





Podobné recepty

Pórková polévka

(11 hlasů)
45min
240 kJ

Pórkový krém

(21 hlasů)
50min
479 kJ

Pórek plněný klobásovou směsí

(18 hlasů)
60min
557 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pórek s provensálským kořením

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba