Prostreno.cz

Celerová paštika

Recept na netradiční, ale výbornou paštiku.

21.02.2012 lanvin
2h a 10min

25min příprava

1h a 45min vaření

586 kJ / 140 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Celer a oloupanou cibuli nastrouhejte na struhadle s velkými oky. Celer a cibuli dejte do hrnce, podlijte houbovým vývarem, přidejte sójovou omáčku a máslo. Vařte za občasného míchání, až se celer rozvaří.
  2. K vychladlému celeru přidejte prolisovaný česnek, křen, vejce a strouhanku. Podle chuti osolte, přidejte muškátový oříšek a pepř. Dobře promíchejte.
  3. Vzniklou hmotu dejte do malé, máslem vymazané formy.
  4. Pečte při 180°C asi 50-60 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    95,38 g
  • Sacharidy:

    240,91 g
    • Cukry:

      28,96 g
  • Tuky:

    162,78 g
  • Vláknina:

    21,12 g

Aktivita pro spálení:

675 kcal
84

minut jízdy na kole

64

minut běhu

201

minut uklízení





Podobné recepty

Paštika z tuňáka

(13 hlasů)
15min
564 kJ

Paštika z cukety

(14 hlasů)
1h a 20min
536 kJ

Vaječná paštika

(14 hlasů)
1h a 10min
694 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů

Avatar
Avatar moniika
05.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Celerová paštika

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba