Prostreno.cz

Pstruh na tymiánu

Jednoduchý recept na přípravu pstruha.

02.03.2012 lanvin
40min

20min příprava

20min vaření

880 kJ / 210 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté, očištěné pstruhy několikrát ostrým nožem na kůži nařízněte. Pstruhy pokapejte citrónovou šťávou, potřete olivovým olejem, osolte a opepřete. Dovnitř pstruhů vložte několik snítek tymiánu a plátek citrónu.
  2. Na pekáček dejte zbývající olej, máslo, pstruhy a pečte v troubě vyhřáté na 220°C asi 15-20 minut. Podávejte s pečenými brambory a křenovou omáčkou.
  3. Omáčka: všechny ingredience dobře promíchejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    342,49 g
  • Sacharidy:

    54,71 g
    • Cukry:

      20,84 g
  • Tuky:

    359,12 g
  • Vláknina:

    16,45 g

Aktivita pro spálení:

1210 kcal
151

minut jízdy na kole

115

minut běhu

361

minut uklízení





Podobné recepty

Pstruh s brokolicí

(22 hlasů)
35min
550 kJ

Grilovaný pstruh

(18 hlasů)
45min
795 kJ

Pstruh v alobalu

(11 hlasů)
40min
1003 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh na tymiánu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba