Prostreno.cz

Teplý salát s uzenou makrelou

Netradičně připravená uzená makrela.

04.03.2012 lanvin
40min

25min příprava

15min vaření

449 kJ / 107 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Brambory uvařte doměkka.
  2. Smetanu smíchejte s křenem, citronovou šťávou, pepřem a solí podle chuti (dejte pozor – makrela je sama o sobě dost slaná).
  3. Brambory nechte chvilku vychladnout, oloupejte je, nakrájejte na větší kusy a pak do nich zamíchejte smetanu. Pak teprve do nich opatrně vmíchejte rybu a rukolu. Podávejte ještě teplé.

TIP:

Další skvělé recepty najdete v Magazínu Albert v kuchyni. Tištěnou verzi Albert magazínu hledejte supermartech a hypermarketech Albert.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    113,70 g
  • Sacharidy:

    177,34 g
    • Cukry:

      19,21 g
  • Tuky:

    97,31 g
  • Vláknina:

    24,80 g

Aktivita pro spálení:

488 kcal
61

minut jízdy na kole

46

minut běhu

145

minut uklízení





Podobné recepty

Makrely na zázvoru

(11 hlasů)
40min
469 kJ

Makrela v hořčičné omáčce

(15 hlasů)
60min
874 kJ

Makrela na víně

(15 hlasů)
55min
876 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Teplý salát s uzenou makrelou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba