Prostreno.cz

Vepřové maso se sušenými švestkami

Maso pečené se švestkami a bílým vínem.

04.03.2012 lanvin
1h a 5min

15min příprava

50min vaření

1071 kJ / 255 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso několikrát nařízněte, osolte a opepřete. Maso vložte do pekáčku nebo zapékací misky. Podlijte vínem, pokapejte olejem a posypte tymiánem. Nakonec kolem masa rozložte sušené, omyté švestky.
  2. Vložte do trouby vyhřáté na 200 °C a pečte prvních 20 minut přikryté, pak 30 minut odkryté. Občas maso přelijte vypečenou šťávou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    275,60 g
  • Sacharidy:

    112,82 g
    • Cukry:

      57,80 g
  • Tuky:

    211,74 g
  • Vláknina:

    16,70 g

Aktivita pro spálení:

689 kcal
86

minut jízdy na kole

65

minut běhu

205

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové maso se zeleninou

(20 hlasů)
30min
463 kJ

Zapečené vepřové plátky

(15 hlasů)
1h a 20min
611 kJ

Vepřová kotleta se švestkami

(30 hlasů)
1h a 40min
1023 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso se sušenými švestkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba