Prostreno.cz

Kobliha utopená v pudinku

Po tomhle dezertu bude chtít láskou sníst i vás.

06.03.2012 lanvin
35min

15min příprava

20min vaření

1224 kJ / 292 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V malém hrnci ohřejte šodó (nebo uvařte pudink podle návodu). Polovinu malin smíchejte s cukrem a alkoholem a na mírném ohni je prohřejte, aby pustily šťávu.
  2. Do sklenice nejdřív nalijte ohřáté maliny a lžičkou jimi polijte vnitřní stěny. Pak pomalu přidejte polovinu šodó (nebo pudinku), položte na něj koblihu a nakonec dezert dozdobte neohřátými malinami a zbývajícím šodó.

TIP:

Další skvělé recepty najdete v Magazínu Albert v kuchyni. Tištěnou verzi Albert magazínu hledejte supermartech a hypermarketech Albert.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    37,00 g
  • Sacharidy:

    241,50 g
    • Cukry:

      50,50 g
  • Tuky:

    43,88 g
  • Vláknina:

    15,00 g

Aktivita pro spálení:

1638 kcal
204

minut jízdy na kole

156

minut běhu

488

minut uklízení





Podobné recepty

Pečený švestkový puding

(15 hlasů)
35min
508 kJ

Koblížky

(17 hlasů)
1h a 35min
1304 kJ

Restovaná jablka s vanilkou a smetanovým krémem

(22 hlasů)
13min
563 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kobliha utopená v pudinku

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba