Prostreno.cz

Penne s petrželkovým pestem

Celozrnné těstoviny s olivami a pestem.

14.03.2012 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

1007 kJ / 240 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V osolené vodě uvařte těstoviny "al dente".
  2. Na másle s olejem orestujte nakrájenou cibuli a česnek, přidejte nakrájené žampióny, zalijte vývarem a duste 10 minut. Pak přidejte nasekané olivy, zakysanou smetanu a poduste ještě 5 minut, osolte a opepřete.
  3. Uvařené, scezené těstoviny promíchejte s pestem, rozdělte na talíře a přelijte houbami. Posypte sýrem a ozdobte petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    74,61 g
  • Sacharidy:

    190,97 g
    • Cukry:

      14,67 g
  • Tuky:

    163,30 g
  • Vláknina:

    15,92 g

Aktivita pro spálení:

619 kcal
77

minut jízdy na kole

58

minut běhu

184

minut uklízení





Podobné recepty

Těstoviny s houbami

(15 hlasů)
40min
744 kJ

Špagety s žampióny

(28 hlasů)
45min
691 kJ

Citrónové tagliatelle

(22 hlasů)
40min
887 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Penne s petrželkovým pestem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba