Prostreno.cz

Vepřové maso s fazolkami

Recept na dietní přípravu masa a zelených fazolek.

21.03.2012 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

380 kJ / 90 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostičky a orestujte v horkém oleji, přidejte nakrájenou cibuli, nakrájený česnek a restujte několik minut. Přidejte sójovou omáčku, sůl, cukr, koření a duste do změknutí masa.
  2. Fazolky uvařte zvlášť v osolené vodě. Uvařené, scezené fazolky přidejte k hotovému masu a promíchejte. Podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    137,36 g
  • Sacharidy:

    40,38 g
    • Cukry:

      20,64 g
  • Tuky:

    15,94 g
  • Vláknina:

    7,72 g

Aktivita pro spálení:

305 kcal
38

minut jízdy na kole

29

minut běhu

91

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové maso se zeleninou

(20 hlasů)
30min
463 kJ

Vepřová mňamka se smetanovými brambory

(12 hlasů)
60min
687 kJ

Vepřová kotleta se švestkami

(30 hlasů)
1h a 40min
1023 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso s fazolkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba