Prostreno.cz

Játra s jablečným pyré

Dušená hovězí játra s jablečným pyré.

21.03.2012 lanvin
50min

20min příprava

30min vaření

569 kJ / 135 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupaná jablka nastrouhejte, dejte do kastrolu, přidejte citrónovou šťávu, 5 lžíc vody a jablka rozvařte. Můžete přidat špetku cukru.
  2. Na velké pánvi na rozehřátém másle s olejem orestujte nakrájenou cibuli, přidejte nasekanou majoránku a kousky jater, obalených v hladké mouce. Játra zprudka orestujte.
  3. Pak játra osolte, opepřete a hned podávejte s jablečným pyré.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    97,48 g
  • Sacharidy:

    202,40 g
    • Cukry:

      80,78 g
  • Tuky:

    126,32 g
  • Vláknina:

    32,90 g

Aktivita pro spálení:

580 kcal
72

minut jízdy na kole

55

minut běhu

173

minut uklízení





Podobné recepty

Grilovaná játra

(17 hlasů)
1h a 30min
778 kJ

Pečená telecí játra

(16 hlasů)
55min
567 kJ

Telecí játra na cibulce

(11 hlasů)
40min
808 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Frittata s rajčaty

55min
(13 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Játra s jablečným pyré

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba