Prostreno.cz

Telecí na bílém víně

Narůžovělé, křehké, šťavnaté a navíc ještě dietní.

23.03.2012 lanvin
1h a 30min

1h a 30min příprava

0min vaření

539 kJ / 128 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kousky, dejte do uzaviratelné mísy, přidejte polovinu oloupané cibule, oloupaný, nakrájený česnek, sůl, pepř, olej, bobkový list a vše promíchejte. Nádobu uzavřete a dejte na noc do lednice.
  2. Maso přeložte i s marinádou do pekáčku, přidejte zbytek cibule, přelijte vínem, ve kterém rozmíchejte šafrán, přikryjte a pečte v troubě přibližně 90 minut nebo až je maso měkké.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    313,53 g
  • Sacharidy:

    312,08 g
    • Cukry:

      20,49 g
  • Tuky:

    106,41 g
  • Vláknina:

    99,60 g

Aktivita pro spálení:

680 kcal
85

minut jízdy na kole

64

minut běhu

202

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí roláda s brusinkovou náplní

(16 hlasů)
45min
744 kJ

Marinované telecí kotlety podle Zdeňka Pohlreicha

(27 hlasů)
50min
743 kJ

Telecí lýtko s bylinkami

(20 hlasů)
1h a 50min
905 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí na bílém víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba