Prostreno.cz

Teplý tuňákový salát

Salát z tuňáka s bazalkovým pestem a zelenými fazolkami.

05.04.2012 lanvin
40min

20min příprava

20min vaření

457 kJ / 109 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Brambory omyjte, dejte do vroucí vody a vařte patnáct minut zcela doměkka.
  2. Mezitím smíchejte pesto s olejem a tuňáka nechte okapat. Pak jej vidličkou rozdělte na jednotlivé kousky. Na poslední tři minuty přidejte k bramborám fazolky. Poté obojí sceďte a pořádně osušte. Dejte do salátové mísy.
  3. Přisypte špenát (krásně se ohřeje od brambor a fazolí), osolte a opepřete, vmíchejte rajčata i tuňáka a pokapejte olejem s pestem.

TIP:

Další skvělé recepty najdete v Magazínu Albert v kuchyni. Tištěnou verzi Albert magazínu hledejte supermartech a hypermarketech Albert.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    66,15 g
  • Sacharidy:

    135,70 g
    • Cukry:

      13,74 g
  • Tuky:

    92,80 g
  • Vláknina:

    23,60 g

Aktivita pro spálení:

414 kcal
51

minut jízdy na kole

39

minut běhu

123

minut uklízení





Podobné recepty

Salát Nicoise

(22 hlasů)
20min
392 kJ

Rychlý tuňákový salát

(36 hlasů)
10min
577 kJ

Salát s tuňákem

(16 hlasů)
20min
515 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Croissanty s vanilkovým krémem

2h a 10min
(38 hlasů)

Omeleta s banánem

20min
(13 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Teplý tuňákový salát

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba