Prostreno.cz

Těstoviny s gorgonzolou

Sytý pokrm s výraznou chutí gorgonzoly.

18.04.2012 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

1457 kJ / 348 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Těstoviny uvařte v dostatečném množství osolené vody podle návodu al dente.
  2. Mezitím na velmi mírném ohni rozpusťte gorgonzolu nakrájenou na malé kousky se smetanou.
  3. Klobásku nakrájejte na kolečka a orestujte na olivovém oleji s nadrobno nakrájenou šalotkou a nasekanou bazalkou, osolte, opepřete. Přidejte uvařené těstoviny, prohřejte a na závěr promíchejte s horkou rozpuštěnou gorgonzolou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    123,90 g
  • Sacharidy:

    298,54 g
    • Cukry:

      20,88 g
  • Tuky:

    200,89 g
  • Vláknina:

    16,60 g

Aktivita pro spálení:

898 kcal
112

minut jízdy na kole

85

minut běhu

268

minut uklízení





Podobné recepty

Citrónové tagliatelle

(22 hlasů)
40min
887 kJ

Těstovinový salát

(18 hlasů)
35min
623 kJ

Těstoviny s houbovou omáčkou

(19 hlasů)
50min
1016 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Těstoviny s gorgonzolou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba