Prostreno.cz

Mátový losos

Porce lososa s mátou pečená v alobalu.

19.04.2012 lanvin
60min

15min příprava

45min vaření

486 kJ / 116 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na čtverce alobalu rozložte na plátky nakrájené brambory a lehce je osolte.
  2. Porce lososa osolte a opepřete a položte je na brambory. Posypte mátou a na každou porci položte 2 plátky citrónu.
  3. Na másle 5-10 minut poduste nakrájený pórek. Podušený pórek rozdělte na lososa. Na každou porci ještě dejte 2 lžíce zakysané smetany.
  4. Alobal dobře uzavřete a vložte do trouby vyhřáté na 200 °C. Pečte 25-30 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    67,04 g
  • Sacharidy:

    174,76 g
    • Cukry:

      22,72 g
  • Tuky:

    127,60 g
  • Vláknina:

    29,80 g

Aktivita pro spálení:

1003 kcal
125

minut jízdy na kole

95

minut běhu

299

minut uklízení





Podobné recepty

Losos s citrónem a koprem podle Zdeňka Pohlreicha

(24 hlasů)
1h a 45min
815 kJ

Losos v pomerančové marinádě

(20 hlasů)
35min
831 kJ

Losos na víně

(13 hlasů)
50min
895 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Mátový losos

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba