Prostreno.cz

Pstruh s křenovou omáčkou

Milovníkům ryb připravte tento recept.

24.04.2012 lanvin
55min

15min příprava

40min vaření

1118 kJ / 267 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ryby osolte a opepřete a každou rybu zvlášť vložte do vymazané zapékací misky.
  2. Žloutky lehce našlehejte se smetanou, přidejte křen, citrónovou kůru, špetku soli a nasekaný kopr.
  3. Smetanou přelijte pstruhy v zapékacích miskách, posypte strouhankou a nakonec přidejte plátky másla.
  4. Ryby vložte do trouby vyhřáté na 200 °C a pečte přibližně 35-40 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    228,80 g
  • Sacharidy:

    89,40 g
    • Cukry:

      23,14 g
  • Tuky:

    410,81 g
  • Vláknina:

    10,80 g

Aktivita pro spálení:

2672 kcal
334

minut jízdy na kole

254

minut běhu

797

minut uklízení





Podobné recepty

Rychlý pstruh

(16 hlasů)
35min
837 kJ

Pstruh na petrželce

(12 hlasů)
1h a 20min
851 kJ

Pstruh na bylinkách

(18 hlasů)
35min
651 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh s křenovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba