Prostreno.cz

Salát se zelenými fazolkami

Jednoduchý salát z fazolek a uzeného masa.

25.04.2012 lanvin
60min

40min příprava

20min vaření

541 kJ / 129 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Fazolové lusky povařte v mírně osolené vodě 10 minut, pak je přelijte studenou vodou a sceďte.
  2. V míse promíchejte teplý vývar, vinný ocet, pomerančovou šťávu, jemně nakrájenou cibuli, sůl, pepř, cukr a olej. Přidejte fazolky a marinujte minimálně 30 minut.
  3. Uzené maso nakrájejte na kousky, oloupaný pomeranč rozdělte na kousky a obojí přidejte k fazolkám. Vše lehce promíchejte, rozdělte na misky, posypte drobně nasekanou petrželkou a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,52 g
  • Sacharidy:

    80,14 g
    • Cukry:

      41,75 g
  • Tuky:

    120,77 g
  • Vláknina:

    12,40 g

Aktivita pro spálení:

710 kcal
88

minut jízdy na kole

67

minut běhu

211

minut uklízení





Podobné recepty

Zelené fazolky s estragonem

(16 hlasů)
25min
411 kJ

Salát ze zelených fazolek

(18 hlasů)
35min
320 kJ

Salát z brambor a bílých fazolí

(13 hlasů)
20min
480 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát se zelenými fazolkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba