Prostreno.cz

Jelení guláš s houbami

Na tento guláš můžete použít jelení, srnčí i kančí maso.

25.04.2012 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

635 kJ / 151 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Sušené houby namočte do horké vody. Maso a slaninu nakrájejte na kostky.
  2. Na rozpáleném oleji maso orestujte ze všech stran dohněda. Přidejte nakrájenou cibuli, česnek, tymián, sůl a pepř. Podlijte vývarem a pivem, přidejte namočené scezené houby a promíchejte. Vmíchejte nasekanou petržel, bobkový list a přikryté duste.
  3. Těsně před koncem dušení přidejte oloupaná rajčata a krátce povařte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    291,92 g
  • Sacharidy:

    506,99 g
    • Cukry:

      71,15 g
  • Tuky:

    197,54 g
  • Vláknina:

    150,18 g

Aktivita pro spálení:

870 kcal
108

minut jízdy na kole

82

minut běhu

259

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřový guláš se sušeným ovocem

(28 hlasů)
1h a 15min
836 kJ

Černý guláš

(9 hlasů)
3h a 15min
608 kJ

Guláš s černým pivem

(13 hlasů)
1h a 55min
811 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jelení guláš s houbami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba