Prostreno.cz

Pstruh na víně

Zdravé ryby by neměly chybět na žádném stole.

03.05.2012 lanvin
50min

20min příprava

30min vaření

782 kJ / 186 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté pstruhy osolte, posypte pepřem a pokapejte citrónovou šťávou. Pstruhy vložte do olejem vymazané zapékací mísy, posypte je nasekanou petrželkou nastrouhaným sýrem a utřeným česnekem, na pstruhy položte plátky másla, zalijte je vínem a upečte v troubě dozlatova.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    245,93 g
  • Sacharidy:

    43,12 g
    • Cukry:

      4,77 g
  • Tuky:

    201,51 g
  • Vláknina:

    7,90 g

Aktivita pro spálení:

793 kcal
99

minut jízdy na kole

75

minut běhu

236

minut uklízení





Podobné recepty

Grilovaný pstruh

(18 hlasů)
45min
795 kJ

Pstruh na petrželce

(12 hlasů)
1h a 20min
851 kJ

Pstruh na bylinkách

(18 hlasů)
35min
651 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh na víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba