Prostreno.cz

Treska s celerem a pórkem

Jemné rybí maso v kombinaci se zeleninou.

14.05.2012 lanvin
35min

15min příprava

20min vaření

297 kJ / 70 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou mrkev a celer nakrájejte na nudličky, očištěný pórek na proužky. Zázvor jemně nasekejte. Na pánvi s máslem zeleninu se zázvorem orestujte.
  2. Osolené, opepřené steaky vložte do vařícího vývaru a povařte na slabém ohni 8-10 minut.
  3. Rybí steaky vyndejte z vývaru a podávejte s orestovanou zeleninou posypané nasekaným koriandrem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    62,16 g
  • Sacharidy:

    49,27 g
    • Cukry:

      11,21 g
  • Tuky:

    44,50 g
  • Vláknina:

    7,10 g

Aktivita pro spálení:

366 kcal
45

minut jízdy na kole

34

minut běhu

109

minut uklízení





Podobné recepty

Treska na zelenině

(8 hlasů)
55min
467 kJ

Treska na hrášku

(12 hlasů)
40min
394 kJ

Treska s pikantní hořčicí

(10 hlasů)
50min
506 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s celerem a pórkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba