Prostreno.cz

Treska s pikantní hořčicí

Jednoduchý a zdravý recept na přípravu tresky.

06.02.2012 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

506 kJ / 120 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ryby pokapejte citrónovou šťávou, osolte a opepřete. Zapékací misku vymažte máslem a vložte filety z tresky. Podlijte polovinou vína, přikryjte a pečte v troubě vyhřáté na 200°C asi 25-30 minut.
  2. Zbytek vína smíchejte s hořčicí, přidejte máslo a povařte, až se víno z části zredukuje.
  3. Porce ryby přelijte omáčkou a podávejte posypané zelenou petrželkou a vařenými zelenými fazolkami, posypanými oříšky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    111,38 g
  • Sacharidy:

    15,35 g
    • Cukry:

      2,78 g
  • Tuky:

    53,34 g
  • Vláknina:

    4,40 g

Aktivita pro spálení:

275 kcal
34

minut jízdy na kole

26

minut běhu

82

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s estragonem

(12 hlasů)
35min
928 kJ

Treska s brokolicí

(9 hlasů)
45min
395 kJ

Treska v rajčatové omáčce

(18 hlasů)
40min
455 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s pikantní hořčicí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba