Prostreno.cz

Hovězí v ostružinovém víně

Minutka z hovězího masa s ostružinovým vínem.

16.05.2012 lanvin
1h a 10min

50min příprava

20min vaření

1088 kJ / 260 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na širší nudličky. Bylinky promíchejte s olivovým olejem (4 lžíce odložte), citrónovou šťávou a pepřem. Maso v této marinádě marinujte 1 hodinu.
  2. Pak maso osolte a orestujte ze všech stran na pánvi se 4 lžícemi oleje. Maso vyndejte a udržujte v teple.
  3. Na pánev přidejte víno, část marinády a povařte zprudka 10 minut.
  4. Maso přelijte omáčkou a nechte na teplém místě 30 minut odpočinout.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    210,05 g
  • Sacharidy:

    13,84 g
    • Cukry:

      1,62 g
  • Tuky:

    236,58 g
  • Vláknina:

    3,00 g

Aktivita pro spálení:

772 kcal
96

minut jízdy na kole

73

minut běhu

230

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí s hruškou

(9 hlasů)
1h a 35min
714 kJ

Hovězí polévka s těstovinou

(11 hlasů)
1h a 50min
390 kJ

Plněné hovězí plátky

(6 hlasů)
1h a 35min
718 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů

Avatar
Avatar heenna
10.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

pažitka

30 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T0,7 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí v ostružinovém víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba