Prostreno.cz

Králík na divoko

Typická italská příprava králíka.

23.05.2012 lanvin
1h a 30min

15min příprava

1h a 15min vaření

584 kJ / 139 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V kastrolu na rozehřátém oleji orestujte ze všech stran porce králíka. Maso osolte, opepřete, vyndejte z kastrolu a odložte stranou.
  2. Do stejného kastrolu přidejte nasekaný česnek a na mírném ohni restujte 2 minuty, česnek nesmí zhnědnout! Přidejte nakrájená rajčata, rajský protlak, rozmarýn, víno a zvolna vařte asi 5 minut.
  3. Přidejte porce králíka, přikryjte a na mírném ohni vařte asi jednu hodinu nebo dokud maso nezměkne.
  4. Před dokončením přidejte lístky bazalky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    338,80 g
  • Sacharidy:

    48,76 g
    • Cukry:

      15,47 g
  • Tuky:

    117,26 g
  • Vláknina:

    16,88 g

Aktivita pro spálení:

471 kcal
58

minut jízdy na kole

44

minut běhu

140

minut uklízení





Podobné recepty

Králičí roláda s bylinkovou směsí

(13 hlasů)
1h a 50min
624 kJ

Králičí stehna na koriandru

(13 hlasů)
1h a 15min
431 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík na divoko

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba