Prostreno.cz

Telecí maso s chřestem

Jemné telecí maso dušené s chřestem.

25.05.2012 lanvin
1h a 15min

15min příprava

60min vaření

562 kJ / 134 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Umyté maso nakrájejte na kousky a na rozehřátém oleji orestujte. Podlijte vývarem a duste. K poloměkkému masu přidejte očištěný chřest zbavený tvrdých částí, přikryjte a duste doměkka.
  2. V malém množství vody rozmíchejte škrobovou moučku a přilijte ji k masu, přidejte hrášek, pepř, sůl a ještě několik minut duste. Nakonec dochuťte citrónovou šťávou.
  3. Podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    177,70 g
  • Sacharidy:

    59,56 g
    • Cukry:

      8,57 g
  • Tuky:

    80,70 g
  • Vláknina:

    7,95 g

Aktivita pro spálení:

409 kcal
51

minut jízdy na kole

38

minut běhu

122

minut uklízení





Podobné recepty

Dušené telecí maso

(15 hlasů)
1h a 5min
656 kJ

Telecí játra na cibulce

(11 hlasů)
40min
808 kJ

Telecí nudličky přelité vinnou omáčkou

(9 hlasů)
40min
673 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí maso s chřestem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba