Prostreno.cz

Bůček se špenátem a jahodami

Velmi nezvykle připravená polévka z vepřového bůčku.

31.05.2012 lanvin
1h a 5min

15min příprava

50min vaření

314 kJ / 75 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Nakrájený bůček dejte do vývaru a uvařte doměkka.
  2. Asi 15 minut před koncem vaření přidejte nakrájenou kedlubnu a celý křen.
  3. Před koncem vaření dejte do polévky baby špenát, dochuťte rybí omáčkou a nechte jen projít varem.
  4. Přidejte nakrájené jahody a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    160,96 g
  • Sacharidy:

    115,80 g
    • Cukry:

      18,00 g
  • Tuky:

    115,43 g
  • Vláknina:

    13,00 g

Aktivita pro spálení:

408 kcal
51

minut jízdy na kole

38

minut běhu

121

minut uklízení





Podobné recepty

Brambory pečené s bůčkem

(19 hlasů)
40min
772 kJ

Bůčková roláda

(10 hlasů)
1h a 30min
1345 kJ

Marinovaný bůček

(10 hlasů)
1h a 50min
1092 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Lívance nadýchané

25min
(1 hlasů)

Omeleta s brokolicí

30min
(26 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bůček se špenátem a jahodami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba