Prostreno.cz

Candát na másle

Candát na másle s hráškovou rýží.

13.06.2012 lanvin
60min

15min příprava

45min vaření

622 kJ / 148 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné filety pokapejte citrónovou šťávou, osolte, ochuťte čerstvě mletým pepřem a opečte na přepuštěném másle dozlatova.
  2. Mezitím si připravte rizoto. Na 2 lžících másla nechte zesklovatět nakrájenou šalotku, přidejte rýži, kterou nechte lehce opéct, pak podlijte bílým vínem, vývarem a duste doměkka.
  3. Asi 10 minut před koncem dušení přidejte do rýže hrášek.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    178,79 g
  • Sacharidy:

    319,26 g
    • Cukry:

      33,44 g
  • Tuky:

    157,94 g
  • Vláknina:

    21,50 g

Aktivita pro spálení:

872 kcal
109

minut jízdy na kole

83

minut běhu

260

minut uklízení





Podobné recepty

Candát s kdoulovou omáčkou

(13 hlasů)
45min
606 kJ

Candát na rajčatech

(10 hlasů)
1h a 5min
601 kJ

Candát se žampióny

(12 hlasů)
50min
525 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Candát na másle

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba