Prostreno.cz

Candát s kdoulovou omáčkou

Candát má skvělé maso. Jak ho připravit tak, aby bylo opravdu nejlepší? Tento recept vám poradí.

15.08.2011 lanvin
45min

20min příprava

25min vaření

606 kJ / 144 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Kdoule oloupejte, nakrájejte a uvařte je ve víně doměkka. Na másle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  2. Candáta naporcujte, osolte, opepřete a zvolna opečte na cibuli. Podávejte s rýží, přelité kdoulovou omáčkou.

TIP:

Kdoule se výborně hodí k výrobě marmelád nebo kompotů. Za syrova ale chutnají trpce a mohou způsobit i žaludeční potíže, proto je raději konzumujte po tepelné úpravě.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,45 g
  • Sacharidy:

    93,19 g
    • Cukry:

      48,07 g
  • Tuky:

    125,06 g
  • Vláknina:

    7,50 g

Aktivita pro spálení:

914 kcal
114

minut jízdy na kole

87

minut běhu

272

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s pomerančovým máslem

(10 hlasů)
2h a 30min
685 kJ

Losos s javorovým sirupem

(15 hlasů)
35min
920 kJ

Filé zapečené se zakysanou smetanou

(24 hlasů)
40min
741 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Ovesná kaše přes noc

5min
(2 hlasů)

Fitness palačinky

15min
(1 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Candát s kdoulovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba