Prostreno.cz

Candát na rajčatech

Jestli jste příznivci rybích specialit, vyzkoušejte tuto dobrotu.

14.09.2011 lanvin
1h a 5min

25min příprava

40min vaření

601 kJ / 143 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Dvě rajčata si odložte, ostatní dejte do vařící vody a oloupejte. Na pánvi na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte nakrájená oloupaná rajčata a poduste 15 minut. Přidejte sůl, pepř a estragon.
  2. Rybí porce osolte a obalte v hladké mouce. Opečte z obou stran na másle.
  3. Do zapékací misky dejte podušená rajčata, na rajčata rozložte opečené porce ryby, posypte nastrouhaným sýrem a nahoru dejte plátky 2 nakrájených rajčat. Posypte hrubě namletým barevným pepřem. Pečte v troubě 25 minut na 200°C.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    221,80 g
  • Sacharidy:

    250,72 g
    • Cukry:

      28,53 g
  • Tuky:

    192,52 g
  • Vláknina:

    25,50 g

Aktivita pro spálení:

896 kcal
112

minut jízdy na kole

85

minut běhu

267

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba zapečená s rajčaty

(17 hlasů)
40min
426 kJ

Ryba na kaparech

(12 hlasů)
55min
541 kJ

Rajčata s rybou

(16 hlasů)
40min
142 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rajče

18 kcal / 100g
B0,83 g
S3 g
T0,63 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

filety z hejka

90,71 kcal / 100g
B17,2 g
S0 g
T2,5 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Candát na rajčatech

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba