Prostreno.cz

Grilovaný pstruh

Pstruh grilovaný s rozmarýnem.

10.07.2012 lanvin
60min

30min příprava

30min vaření

1220 kJ / 291 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné, omyté pstruhy dobře osolte a opepřete. Vevnitř pstruhy pokapejte citrónovou šťávou a do každého pstruha vložte větvičku rozmarýnu. Pstruhy nechte 30 minut v chladu.
  2. Po 30 minutách vložte do každého pstruha lžíci másla a každou rybu obalte do 2 plátků slaniny.
  3. Takto připravené ryby zabalte každou zvlášť do alobalu a grilujte 10 minut z každé strany - podle velikosti ryb.
  4. Ryby vyndejte z alobalu a grilujte ještě z každé strany 5 minut dozlatova.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    451,18 g
  • Sacharidy:

    51,86 g
    • Cukry:

      29,34 g
  • Tuky:

    380,71 g
  • Vláknina:

    14,40 g

Aktivita pro spálení:

1205 kcal
150

minut jízdy na kole

114

minut běhu

359

minut uklízení





Podobné recepty

Pstruh na petrželce

(12 hlasů)
1h a 20min
851 kJ

Pstruh na bylinkách

(18 hlasů)
35min
651 kJ

Pstruh plněný citrónem

(21 hlasů)
35min
785 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Grilovaný pstruh

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba