Prostreno.cz

Pstruh plněný řapíkatým celerem

Plněný, grilovaný pstruh.

18.07.2012 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

1057 kJ / 252 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté ryby osušte. Celer nakrájejte na menší kousky.
  2. Každou rybu vytřete důkladně máslem, osolte a do ryby vložte nakrájený celer.
  3. Pstruhy potřete olejem, posypte kořením, koření vetřete důkladně do ryby.
  4. Pstruhy zabalte do folie a nechte přes noc v lednici. Druhý den grilujte na dobře rozehřátém grilu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    127,78 g
  • Sacharidy:

    36,18 g
    • Cukry:

      2,38 g
  • Tuky:

    152,42 g
  • Vláknina:

    19,90 g

Aktivita pro spálení:

503 kcal
62

minut jízdy na kole

47

minut běhu

150

minut uklízení





Podobné recepty

Pečení pstruzi

(11 hlasů)
45min
922 kJ

Pstruzi na mandlích

(11 hlasů)
50min
994 kJ

Pstruh na tymiánu

(12 hlasů)
40min
880 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh plněný řapíkatým celerem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba