Prostreno.cz

Pečení pstruzi

Pečený nebo jinak upravený pstruh je vždy pro milovníky ryb pochoutkou.

19.11.2011 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

922 kJ / 220 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupaný česnek a dobře omytý citrón nakrájejte na plátky.
  2. Pstruhy omyjte, osušte, kůži několikrát nařízněte. Pstruhy osolte a do každého vložte 3 snítky tymiánu, nakrájený česnek a 3 kolečka citrónu.
  3. Na pečící papír rozložte zbývající kolečka citrónu, na citrón položte pstruhy, posypte nasekaným tymiánem a pokapejte olejem. Pečte v troubě 30 minut při 220°C.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    64,04 g
  • Sacharidy:

    26,37 g
    • Cukry:

      3,49 g
  • Tuky:

    109,18 g
  • Vláknina:

    8,78 g

Aktivita pro spálení:

657 kcal
82

minut jízdy na kole

62

minut běhu

196

minut uklízení





Podobné recepty

Pstruh s brokolicí

(22 hlasů)
35min
550 kJ

Grilovaný pstruh

(18 hlasů)
45min
795 kJ

Pstruh v alobalu

(11 hlasů)
40min
1003 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečení pstruzi

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba