Prostreno.cz

Brusinková omáčka

Omáčka k pečenému masu.

18.07.2012 lanvin
30min

15min příprava

15min vaření

563 kJ / 134 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Brusinky dejte do kastrolu, zalijte vínem, přidejte cukr, skořici a kůru z jednoho dobře omytého pomeranče. Duste 15 minut.
  2. Mezitím nastrouhejte kůru z druhého pomeranče.
  3. Podávejte k masu, posypané pomerančovou kůrou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    13,73 g
  • Sacharidy:

    475,00 g
    • Cukry:

      199,00 g
  • Tuky:

    7,13 g
  • Vláknina:

    181,00 g

Aktivita pro spálení:

302 kcal
37

minut jízdy na kole

28

minut běhu

90

minut uklízení





Podobné recepty

Rychlá houbová omáčka

(11 hlasů)
55min
1200 kJ

Rajčatová party salsa

(15 hlasů)
20min
349 kJ

Zázvorové chutney

(12 hlasů)
30min
237 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Frittata s rajčaty

55min
(13 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Brusinková omáčka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba