Prostreno.cz

Švestková polévka

Netradiční vinná polévka se švestkami.

20.07.2012 lanvin
55min

15min příprava

40min vaření

401 kJ / 95 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na mírném ohni duste zralé, vypeckované švestky s malým množstvím vína, kouskem skořice, několika hřebíčky a jemnou strouhankou.
  2. Když jsou švestky rozvařené, zalijte je vínem a přiveďte k varu. Jakmile se polévka začne vařit, sundejte ji z plotny, proceďte ji a oslaďte moučkovým cukrem.
  3. K polévce podávejte bílé pečivo osmažené na másle.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    110,50 g
  • Sacharidy:

    1379,38 g
    • Cukry:

      453,38 g
  • Tuky:

    204,00 g
  • Vláknina:

    427,50 g

Aktivita pro spálení:

1642 kcal
205

minut jízdy na kole

156

minut běhu

490

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka z jahod

(11 hlasů)
40min
764 kJ

Ovocná polévka

(11 hlasů)
40min
208 kJ

Višňová polévka

(16 hlasů)
30min
449 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Švestková polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba