Prostreno.cz

Studená broskvová polévka

Osvěžující letní polévka z broskví.

23.07.2012 lanvin
35min

15min příprava

20min vaření

660 kJ / 157 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Broskve blanšírujte 1 minutu ve vařící vodě, pak broskve zchlaďte a oloupejte. Broskve nakrájejte. Pár kousků odložte na zdobení.
  2. Do hrnce dejte cukr, víno a vařte 5 minut. Přidejte broskve, zrníčka vanilky, 300 ml vody a povařte ještě 5 minut.
  3. Broskve rozmixujte, přidejte smetanu a polévku dejte vychladit.
  4. Podávejte ozdobené mátou a kousky broskví.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    15,14 g
  • Sacharidy:

    151,60 g
    • Cukry:

      136,00 g
  • Tuky:

    81,84 g
  • Vláknina:

    7,20 g

Aktivita pro spálení:

461 kcal
57

minut jízdy na kole

43

minut běhu

137

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka z jahod

(11 hlasů)
40min
764 kJ

Ovocná polévka

(11 hlasů)
40min
208 kJ

Višňová polévka

(16 hlasů)
30min
449 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Studená broskvová polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba