Prostreno.cz

Dušené kedlubny

Jednoduchá příloha z kedluben.

21.08.2012 lanvin
30min

15min příprava

15min vaření

514 kJ / 122 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Kedlubny oloupejte a nakrájejte na klínky, listy nakrájejte na proužky.
  2. Na rozehřátém másle kedlubny i listy orestujte, zalijte vývarem, přikryjte a duste 10 minut. Kedlubny dochuťte solí, pepřem, citrónovou kůrou i šťávou, přidejte smetanu, promíchejte, prohřejte a už nevařte. Před podáváním posypte nasekaným kerblíkem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    8,85 g
  • Sacharidy:

    33,76 g
    • Cukry:

      8,95 g
  • Tuky:

    62,29 g
  • Vláknina:

    8,50 g

Aktivita pro spálení:

372 kcal
46

minut jízdy na kole

35

minut běhu

111

minut uklízení





Podobné recepty

Kedlubnový salát

(8 hlasů)
20min
333 kJ

Polévka z kedluben

(14 hlasů)
40min
341 kJ

Noky s kedlubnovým zelím a slaninou

(11 hlasů)
1h a 5min
630 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar
Avatar moniika
30.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené kedlubny

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba