Prostreno.cz

Jehněčí maso se zelím

Jehněčí maso dušené v troubě se zelím.

22.08.2012 lanvin
1h a 30min

20min příprava

1h a 10min vaření

531 kJ / 126 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na kroužky, zelí na proužky, maso na velké kostky, oloupané brambory na plátky.
  2. Maso osmažte s cibulí na oleji dozlatova, osolte a opepřete.
  3. Do zapékací misky dejte vrstvu masa s cibulí, maso posypte kmínem, brambory, které jemně osolte, pak vrstvu zelí, které osolte a posypte kmínem a přidejte bobkový list.
  4. Vše zalijte vývarem a duste v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně hodinu nebo až do změknutí masa.
  5. Hotový pokrm posypte nakrájenou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    203,35 g
  • Sacharidy:

    432,82 g
    • Cukry:

      43,75 g
  • Tuky:

    218,97 g
  • Vláknina:

    112,60 g

Aktivita pro spálení:

1022 kcal
127

minut jízdy na kole

97

minut běhu

305

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kostky dušené

(10 hlasů)
1h a 5min
653 kJ

Jehněčí kotlety

(6 hlasů)
1h a 40min
1208 kJ

Jehněčí maso s mrkví

(5 hlasů)
1h a 45min
838 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

brambory

77 kcal / 100g
B2 g
S17 g
T0,36 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí maso se zelím

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba