Prostreno.cz

Jehněčí kotlety

Jehněčí kotletky na velikonoční stůl.

29.03.2012 lanvin
1h a 40min

10min příprava

1h a 30min vaření

1208 kJ / 288 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ze všech surovin prošlehejte marinádu, do které maso naložte a dejte na pár hodin (až 24) do lednice. Během odležení kotletky nejméně 2x otočte a přelijte marinádou. V pekáčku nechte rozehřát máslo, vložte kotletky a přelijte marinádou.
  2. Pečte v troubě 1,5 hodiny při střední teplotě. V průběhu pečení pravidelně podlévejte marinádou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    305,29 g
  • Sacharidy:

    27,30 g
    • Cukry:

      2,01 g
  • Tuky:

    385,43 g
  • Vláknina:

    8,56 g

Aktivita pro spálení:

1223 kcal
152

minut jízdy na kole

116

minut běhu

365

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená jehněčí kýta

(17 hlasů)
1h a 55min
963 kJ

Jehněčí kotlety s mátou

(11 hlasů)
2h a 50min
1457 kJ

Jehněčí kotlety

(15 hlasů)
45min
1065 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotlety

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba