Prostreno.cz

Kedlubnová příloha k masu

Dušené kedlubny s citrónovou kůrou.

24.08.2012 lanvin
35min

15min příprava

20min vaření

272 kJ / 65 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupané kedlubny nakrájejte na 1 cm široké nudličky a orestujte na másle.
  2. Dochuťte solí, pepřem, citrónovou kůrou i šťávou, cukrem, zalijte vývarem a poduste doměkka.
  3. K měkkým kedlubnám vmíchejte smetanu, řeřichu a podávejte, nejlépe k pečenému masu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    8,99 g
  • Sacharidy:

    42,20 g
    • Cukry:

      15,59 g
  • Tuky:

    32,36 g
  • Vláknina:

    8,00 g

Aktivita pro spálení:

230 kcal
28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

68

minut uklízení





Podobné recepty

Noky s kedlubnovým zelím a slaninou

(11 hlasů)
1h a 5min
630 kJ

Kedlubnová polévka

(14 hlasů)
45min
408 kJ

Jarní kedlubnový salát

(6 hlasů)
20min
624 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kedlubnová příloha k masu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba