Prostreno.cz

Rizoto se španátem a houbami

Jednoduché rizoto se špenátem a houbami.

29.08.2012 lanvin
45min

10min příprava

35min vaření

416 kJ / 99 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Pórek orestujte na másle, přidejte rýži a nechte zesklovatět. Zalijte vývarem a duste doměkka.
  2. V polovině dušení přidejte očištěné, nakrájené houby a špenát.
  3. Nakonec vmíchejte sýr, který nechte rozpustit, už nevařte a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    59,54 g
  • Sacharidy:

    345,34 g
    • Cukry:

      10,64 g
  • Tuky:

    94,18 g
  • Vláknina:

    9,00 g

Aktivita pro spálení:

534 kcal
66

minut jízdy na kole

50

minut běhu

159

minut uklízení





Podobné recepty

Studené letní rizoto podle Itala

(24 hlasů)
30min
857 kJ

Rizoto s mušlemi a mořskými plody

(27 hlasů)
40min
584 kJ

Rizoto se sušenými houbami

(23 hlasů)
35min
757 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)

Valentýnské tousty

15min
(20 hlasů)

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rizoto se španátem a houbami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba