Prostreno.cz

Zelí zapečené s mletým masem

Zapečené zelí s mletým vepřovým masem.

30.08.2012 lanvin
1h a 15min

20min příprava

55min vaření

681 kJ / 162 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné zelí nahrubo nakrájejte, osolte, posypte kmínem, zalijte 50 ml vody a poduste 10 minut. Dochuťte citrónovou šťávou.
  2. Pekáček vymažte sádlem, naplňte částí zelí, přidejte maso, nakrájenou klobásu, zbylé zelí a sádlo, zalijte smetanou s rozmíchanou moukou a v předehřáté troubě zapečte.
  3. Podávejte nejlépe s chlebem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    126,00 g
  • Sacharidy:

    72,20 g
    • Cukry:

      29,20 g
  • Tuky:

    202,38 g
  • Vláknina:

    18,40 g

Aktivita pro spálení:

660 kcal
82

minut jízdy na kole

62

minut běhu

197

minut uklízení





Podobné recepty

Zapékané zelí

(16 hlasů)
55min
759 kJ

Zelí s mletým masem

(23 hlasů)
45min
750 kJ

Zapékané brambory se zelím

(19 hlasů)
1h a 15min
583 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

krůtí klobása

320 kcal / 100g
B12 g
S1 g
T28 g

mleté maso

250 kcal / 100g
B18 g
S0 g
T20 g

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zelí zapečené s mletým masem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba