Prostreno.cz

Dušené hovězí maso

Dušené maso se sušenými švestkami.

04.09.2012 lanvin
1h a 55min

20min příprava

1h a 35min vaření

985 kJ / 235 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kousky. Na pánvi s rozehřátým olejem maso opečte, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, osmahněte dozlatova, přidejte mouku, nechte chviličku zasmahnout a pak podlijte vývarem.
  2. Pomalu duste na mírném plameni za občasného míchání. Když je maso měkké, okořeňte ho šafránem, skořicí a paprikou a podle chuti osolte. Přidejte vypeckované švestky a ještě chvíli poduste.
  3. Podávejte s dušenou rýži.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    219,30 g
  • Sacharidy:

    133,00 g
    • Cukry:

      50,80 g
  • Tuky:

    187,55 g
  • Vláknina:

    14,84 g

Aktivita pro spálení:

894 kcal
111

minut jízdy na kole

85

minut běhu

266

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí na pepři

(25 hlasů)
1h a 35min
638 kJ

Hovězí se zeleninou

(19 hlasů)
1h a 25min
399 kJ

Hovězí maso s rajskou omáčkou

(30 hlasů)
1h a 15min
943 kJ
Více receptů

Celkem 1 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Dýňové rizoto

45min
(1 hlasů)

Dýňová polévka s chilli

40min
(3 hlasů)

Květákový mozeček

25min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené hovězí maso

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba