Prostreno.cz

Broskve ve víně

Broskve naložené v muškátovém víně.

13.09.2012 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

405 kJ / 96 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Broskve vložte na 5 minut do vařící vody a pak je oloupejte. Růžový pepř rozdrťte v hmoždíři. Víno, pepř a skořici svařte.
  2. Do sklenice uložte půlky broskví a zalijte svařeným vínem. Sklenici uzavřete a sterilujte 20 minut.

TIP:

Takto naložené broskve se podávají k sýrům.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    8,13 g
  • Sacharidy:

    158,20 g
    • Cukry:

      27,31 g
  • Tuky:

    2,46 g
  • Vláknina:

    83,75 g

Aktivita pro spálení:

207 kcal
25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

61

minut uklízení





Podobné recepty

Broskvové chutney

(8 hlasů)
35min
278 kJ

Broskve s levandulí

(6 hlasů)
1h a 10min
441 kJ

Broskve v brandy

(9 hlasů)
30min
643 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Broskve ve víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba