Prostreno.cz

Broskve s levandulí

Kompot vonící létem a levandulí.

03.08.2012 lanvin
1h a 10min

35min příprava

35min vaření

441 kJ / 105 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Broskve oloupejte, přepůlte, vyndejte jádra a naskládejte je do sklenic.
  2. Víno svařte s cukrem a 500 ml vody.
  3. Levanduli rozdělte do skleniček k broskvím, zalijte připraveným sirupem a sklenice zavíčkujte.
  4. Broskve sterilujte 25 minut.

TIP:

Takto zavařené broskve vydrží do 6 měsíců.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    11,50 g
  • Sacharidy:

    405,60 g
    • Cukry:

      380,00 g
  • Tuky:

    3,66 g
  • Vláknina:

    11,80 g

Aktivita pro spálení:

1032 kcal
129

minut jízdy na kole

98

minut běhu

308

minut uklízení





Podobné recepty

Vánoční kompot ze sušeného ovoce

(14 hlasů)
40min
235 kJ

Kompot z rebarbory

(7 hlasů)
30min
395 kJ

Kompot z rebarbory

(8 hlasů)
30min
522 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Broskve s levandulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba