Prostreno.cz

Salát z endivie

Endivie s jablkem a švestkami.

17.09.2012 lanvin
30min

30min příprava

0min vaření

186 kJ / 44 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Salát omyjte, osušte, natrhejte na menší kousky a dejte do mísy.
  2. Omyté švestky odpeckujte a nakrájejte na plátky, jablka omyjte a nakrájejte rovněž na plátky. Jablka pokapejte citrónovou šťávou a spolu se švestkami přidejte do mísy k salátu.
  3. Prošlehejte hruškovou šťávu, sůl, pepře, olej a salát přelijte. Promíchejte a nechte 10 minut odpočinout.
  4. Před podáváním posypte lněným semínkem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    19,52 g
  • Sacharidy:

    170,48 g
    • Cukry:

      118,47 g
  • Tuky:

    27,81 g
  • Vláknina:

    28,25 g

Aktivita pro spálení:

312 kcal
39

minut jízdy na kole

29

minut běhu

93

minut uklízení





Podobné recepty

Kedlubnový salát s jablkem

(11 hlasů)
20min
684 kJ

Špenát s malinami

(8 hlasů)
15min
868 kJ

Zeleninový salát

(13 hlasů)
15min
335 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

salát

15 kcal / 100g
B1 g
S2 g
T0,3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát z endivie

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba