Prostreno.cz

Rybí filé s bílým vínem

Rybí filé s omáčkou z hroznového vína.

17.09.2012 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

599 kJ / 143 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na hlubší pánvi nechte zkaramelizovat cukr, přidejte hroznové víno, citrónovou šťávu, podlijte 2/3 vína a na silnějším ohni poduste 10 minut, přidejte zbytek vína, máslo a poduste dalších 5 minut.
  2. Filety osolte, opepřete a na oleji z obou stran zvolna opečte.
  3. Filety podávejte přelité omáčkou z hroznového vína.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    83,84 g
  • Sacharidy:

    78,81 g
    • Cukry:

      56,64 g
  • Tuky:

    90,26 g
  • Vláknina:

    2,90 g

Aktivita pro spálení:

397 kcal
49

minut jízdy na kole

37

minut běhu

118

minut uklízení





Podobné recepty

Filé ze pstruha s pistáciemi

(13 hlasů)
1h a 25min
883 kJ

Pstruh se šunkou

(11 hlasů)
40min
607 kJ

Rybí filé s pórkem

(9 hlasů)
40min
492 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s bílým vínem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba